スキップしてメイン コンテンツに移動

Difference between Shirataki and yarn konjak to put in a pot



I can not forgive to have eggs with rice at the end of the pot
Shansei want to eat properly as white rice


You can only add it to the sukiyaki
It does not taste good even if you slurp in a Japanese pot of soup stock

>>
I will add it to oden
>>
Konjac Konjac


I wonder how it differs from a sliver string yarn konjac

>>
Gray (with hijiki) → thread konnyaku
White (Konyaku Only) → Shirataki

>>
There is gray shirring also

>>
Is yarn konjaku entering?

>>
I think that I think Hijiku potato is hijiki


Shirataki solidifies jelly-like objects that have not been cut out, with hot water, extruded from a thin hole in a cylinder like a plain.
The appearance that Konjac comes out of the hole is named "Shirataki" because it looks like a white waterfall.
Since yarn konnyaku is a thin slice of hardened plate konnyaku, it is called "yarn konnyaku".

>>
It is almost the same thing

>>
In other words I wonder if it can be said that Shiratsuki is softer

コメント

このブログの人気の投稿

ISTP(冷静/実用/論理/柔軟)のストレスと対処法 MBTI性格診断 冷静で実用的、論理的な思考を好む個性タイプ

50歳からどんどん老眼が進行してスマホが見えないから老眼鏡を使ってる

高校生の時に近所のおじさんからクリの皮むきを教わったの

義母との親密な関係 罪悪感と後悔を生む感情的な満足

旦那の会社の部下と密会するのはだめですか?「奥さんの禁じられた遊び」

あ、義理の父の愛情を受け入れられない

朝食のサラダにMCTオイル ココナッツ由来 中鎖脂肪酸100%

ブルドッグすげぇぇぇ。ナショナルドッグショー2019年で優勝しました

お母さん、僕もう我慢できない。「義理の息子は私のことが好きなの。」

孤独のグルメで紹介された「台湾ラーメン」