スキップしてメイン コンテンツに移動

Difference between Shirataki and yarn konjak to put in a pot



I can not forgive to have eggs with rice at the end of the pot
Shansei want to eat properly as white rice


You can only add it to the sukiyaki
It does not taste good even if you slurp in a Japanese pot of soup stock

>>
I will add it to oden
>>
Konjac Konjac


I wonder how it differs from a sliver string yarn konjac

>>
Gray (with hijiki) → thread konnyaku
White (Konyaku Only) → Shirataki

>>
There is gray shirring also

>>
Is yarn konjaku entering?

>>
I think that I think Hijiku potato is hijiki


Shirataki solidifies jelly-like objects that have not been cut out, with hot water, extruded from a thin hole in a cylinder like a plain.
The appearance that Konjac comes out of the hole is named "Shirataki" because it looks like a white waterfall.
Since yarn konnyaku is a thin slice of hardened plate konnyaku, it is called "yarn konnyaku".

>>
It is almost the same thing

>>
In other words I wonder if it can be said that Shiratsuki is softer

コメント

このブログの人気の投稿

お義父さん見ないで、私の洗濯ものを広げて見るのはやめて

義父さんのイタズラに悩む嫁の悩みと悦び「出したらダメよ」

深夜のチキンラーメンには生卵が最強なんだよね

モンスターエンジン 40歳からの白髪族ここまで白髪だらけに増えるとは思わなかった

ご主人が出張中に会いませんか?「取引先の部長の奥さんと会いたい」

奥さんもうここで止めたってもええんやで「男性顧客から枕営業を要求される女性外交員」

禁断の恋:親友の母との秘密の関係

MBTI 性格診断について分かりやすく簡単に種類と解説をしてください。

孤独のグルメで紹介された「台湾ラーメン」

夫には言えない本音と欲求「人妻が"夫以外"に心を許す理由」